Emanetine Sahip Çıkarak Ülkemize Değer Katmaya Devam Edeceğiz

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü için yayınladığı mesajda “Atatürk’ü anmak demek, düşünce ve ilkelerine sahip çıkarak onun bize kazandırdıklarını hatırlamak ve sonsuza dek yaşatmak demektir.” dedi.

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Akkol mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türk milletinin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, hayatı boyunca sürdürdüğü bağımsızlık mücadelesinde tüm gücünü, büyük milletimize olan inancından ve güveninden almıştır. Aziz milletimizi hak ettiği uygar medeniyetler seviyesine taşımak için ömrünü milletine adamıştır. En büyük eserim dediği Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlarken, Atatürk’ü anmanın, onun bize kazandırdıklarını hatırlamak, düşünce ve ilkelerine sahip çıkarak sonsuza dek yaşatmak olduğunu da bir kez daha anladık.

Bizlere emanet ettiği değerleri sahiplenmek ve ülkemizi uygar medeniyetler seviyesine taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur. TİSK camiası olarak, onun ilke ve düşünceleriyle yol almaya, emanetine sahip çıkarak ülkemize değer katmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 85. yılında saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.