Türkiye’nin Yeni Yüzyılında da Üzerimize Düşeni Fazlasıyla Yapmaya Hazırız

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Akkol mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin ülkemiz için hayırlı olmasını temenni eder, Bakanlarımıza yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Ülkemiz ve çalışma hayatımız için bugüne kadar yaptığımız çalışmalara yenilerini eklememiz, ülkece el birliğiyle üretmemiz ve her zamankinden daha fazla çalışmamız gereken bir zamandayız. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmaları işçi, işveren, kamu ortak faydası ve sosyal diyalog ekseninde, tüm paydaşlar ile iş birliği içinde yürüttük. Önümüzdeki dönemde de ülkemiz ve çalışma hayatımız için hep birlikte çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz.

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu olarak, kurulduğumuz günden bu yana, devletimizin ve milletimizin yanındayız. Türkiye’nin yeni yüzyılında da aynı şekilde üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya hazırız. Ülkemizi ve çalışma hayatımızı en iyi noktaya taşımak için her türlü katkıyı vermeyi sürdüreceğiz.

Bu vesile ile bir kez daha yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin ülkemiz için hayırlı olmasını temenni eder, Bakanlarımıza yeni görevlerinde başarılar dileriz.”