Yaptığımız Çalışmaların Yeni Dönemde de Artarak Devam Edeceğine Olan İnancımız Tamdır

Konfederasyonumuz Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, geride bıraktığımız seçim dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Akkol mesajında şu ifadelere yer verdi:

“13. Cumhurbaşkanlığı görevine seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik eder, seçimin ülkemiz için hayırlı olmasını dileriz.

Şimdi artık her zamankinden daha fazla çalışmamız, ülkece el birliğiyle üretmemiz gereken bir süreçteyiz. İşverenler olarak, yeni dönemde sosyal refah ortamının gelişmesini ve ülke rekabetçiliğimizin üst seviyelere hızla taşınmasını temenni ediyoruz. Bu temennimizin çalışma hayatımıza odaklanarak ve sosyal diyalog ile birlikte mümkün olacağı inancındayız.

Bunun için Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu olarak her zaman olduğu gibi devletimizin ve milletimizin yanındayız. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmaları işçi, işveren, kamu ortak faydası ve sosyal diyalog ekseninde, tüm paydaşlar ile iş birliği içerisinde yürüttük. Tüm ücretlerde asgari ücrete kadar olan tutarın vergi dışı bırakılması, Beyaz Bayrak uygulamasının devreye alınması başta olmak üzere çalışma hayatını doğrudan ilgilendiren pek çok konuda birlikte yol aldık. Bir kez daha iş birliği içinde gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalar için teşekkür ederiz.  Bu zamana kadar yaptığımız çalışmaların yeni dönemde de artarak devam edeceğine olan inancımız tamdır. Bundan sonra da tüm birikimimiz ile ülkemizi ve çalışma hayatımızı en iyi noktaya taşımak için her türlü katkıyı vermeye devam edeceğiz.  Bu vesile ile, bir kez daha seçimin ülkemiz için hayırlı olmasını diler, 13. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha tebrik ederiz.”