Yaşadığımız Dönüşüm Sürecinde Gençlerimizi Çağa Uygun Yetkinliklerle Donatmalıyız

Yönetim Kurulu Başkanımız Özgür Burak Akkol, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için yayınladığı mesajda; “Değişim ve dönüşümün tüm dünyada çok hızlı şekilde yaşandığı bu dönemde, gençlerimizi geleceğe bugünden hazırlamanın büyük önem taşıdığını biliyoruz. Bu dönüşüm sürecinde gençlerimizi çağa uygun yetkinliklerle donatmalıyız.” dedi.

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Akkol mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milletimizin bağımsızlık mücadelesi için ilk adımı attığı 19 Mayıs’ın 104. yıl dönümünü gururla kutluyoruz. Bu anlamlı günün gençlere armağan edilmiş olması, ülkemizin kaderinin ve geleceğinin gençliğin elinde olduğu vurgusu açısından ayrıca önemlidir. Gençlerin, bu değerli emaneti sonsuza kadar koruyacaklarına ve gelecek nesillere en iyi şekilde bırakacaklarına inancım ise sonsuzdur. 

Değişim ve dönüşümün tüm dünyada çok hızlı şekilde yaşandığı bu dönemde, gençlerimizi geleceğe bugünden hazırlamanın büyük önem taşıdığını biliyoruz. Bu dönüşüm sürecinde gençlerimizi çağa uygun yetkinliklerle donatmalıyız. Biz de,  işverenler olarak bunun bilinci ve sorumluluğu ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Konfederasyonumuz ve şahsım adına, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize saygı ve minnetlerimi sunuyorum. 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız tüm gençlerimiz ve ulusumuz için kutlu olsun”