İstikbalimiz, Çocuklarımızı Bir Cevher Gibi İşlememiz ile Daha da Parlak Olacaktır

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için yayınladığı mesajda: “23 Nisan, aziz milletimizin istiklal mücadelesi ile bağımsızlığımızı ve ulusal egemenliğimizi tüm dünyaya ilan ettiği tarihtir.” dedi.

 

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Akkol mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı gurur ve mutlulukla kutluyoruz. 23 Nisan aziz milletimizin istiklal mücadelesi ile bağımsızlığımızı ve ulusal egemenliğimizi tüm dünyaya ilan ettiği tarihtir. Uğruna büyük mücadeleler verilen ve tarihe altın harflerle kazınan bu anlamlı gün, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza armağan edilmiştir.

Ülkemizin kalkınması ve her geçen gün daha da gelişmesi için geleceğimizin teminatı, ülkemizin aydınlık yüzü olan çocuklarımızı geleceğe bugünden hazırlamak son derece önemlidir. Türk milletinin istikbali, çocuklarımızı bir cevher gibi en iyi şekilde işlememiz ve geliştirmemiz ile daha da parlak olacaktır. Bu kapsamda bizler, çalışma hayatının temsilcileri olarak çocuklarımıza her gün daha da ileriye giden bir ülke bırakmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, şahsım ve Konfederasyonumuz adına, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize saygı ve minnetlerimi sunuyorum.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm çocuklarımız ve ulusumuz için kutlu olsun.”