İlkeleri Yolumuzu Aydınlatmaya Devam Edecek

Konfederasyonumuz Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü için yayınladığı mesajda “Nesilden nesle aktarıldıkça güçlenen ilkeleri her zaman olduğu gibi bundan sonra da yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir.” dedi. 

 

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Akkol mesajında şu ifadelere yer verdi: 

 

“İstiklal mücadelemizin önderi Mustafa Kemal Atatürk, savaştan yeni çıkmış ve imkansızlıklarla sınanan bir ülkeyi ayağa kaldırırken tüm gücünü, büyük milletimize olan inancından almıştır. Ömrünü milletine adamış, cesaret ve kararlılığı ile her kuşağa örnek olmuştur.

 

Bizlere emanet ettiği değerleri sahiplenmek ve ülkemizi uygar medeniyetler seviyesine taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur. Nesilden nesle aktarıldıkça güçlenen ilkeleri her zaman olduğu gibi bundan sonra da yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. 

 

TİSK camiası olarak, onun ilke ve düşünceleriyle yol almaya, emanetine sahip çıkarak ülkemize değer katmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.  

 

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 84. yılında saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.”