Cumhuriyetimizin Asırlık Kazanımları Bizlere İlham ve Güç Veriyor

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için yayınladığı mesajda “Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü kutlamanın gururu ve mutluluğu içindeyiz. Cumhuriyetimizin asırlık kazanımları bugün de ülkemizi daha güçlü bir geleceğe taşımak için bizlere ilham vermektedir.” dedi. 

 

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Akkol mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bu yıl, Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü kutluyoruz. Millet olarak büyük gurur, coşku ve mutluluk içindeyiz.

Cumhuriyetimiz, Dünya tarihinin eşsiz zaferlerinden birinin ardından güçlü bir Türkiye yaratma azmi ve kararlılığı ile kurulmuştur. Cumhuriyetimizin asırlık kazanımları bugün de ülkemizi daha güçlü bir geleceğe taşımak için bizlere ilham vermektedir.

Büyük zorluklar neticesinde bizlere emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni, gelecek nesillere daha güçlü kazanımlarla miras bırakmak için hiç yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, şahsım ve Konfederasyonumuz adına, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize saygı ve minnetlerimi sunuyorum. 

Aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.”