Bağımsızlığımızın 100. Yılını Gururla Kutluyoruz

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, 30 Ağustos Zafer Bayramı için yayınladığı mesajda “Her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz.” dedi.

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Akkol mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz.

Eşi benzeri görülmemiş bir fedakârlıkla kazanılan ve İstiklal mücadelemizi başarıya taşıyan 30 Ağustos Zaferi milletimizin inanç ve kararlılığıyla her türlü sorunu çözebileceğini tüm dünyaya göstermiştir. Zaferimizin 100. Yılını gurur içinde kutlarken bu mirası geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışacağımızı bir kez daha belirtmek isteriz.

Bu vesileyle şahsım ve Konfederasyonumuz adına, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize saygı ve minnetlerimi sunuyorum.

Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”