Çocuklarımızı Geleceğe Bugünden Hazırlamak Her Zamankinden Önemli

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için yayınladığı mesajda; “Aziz milletimizin İstiklal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, 23 Nisan’da ulusal egemenlik ile taçlanmıştır.” dedi.

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Akkol mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 101. yıl dönümünü ve 23 Nisan UIusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı gurur ve mutlulukla kutluyoruz.

Bundan tam 101 sene önce Türkiye Büyük Millet Meclisi “Özgürlüğün de, eşitliğin de, adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir” düsturuyla açılmıştır. Böylece 23 Nisan’da aziz milletimizin İstiklal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, ulusal egemenlik ile taçlanmıştır.

Ne mutlu ki böylesine anlamlı bir gün, tüm dünya çocuklarına armağan olmuş, geleceğe dönük yüzümüz ve aydınlık geleceğimiz olan çocuklarımız için bir bayram haline gelmiştir.

Çocuklarımızı, bu ülkenin gerçek sahipleri, milletimizin en büyük varlığı ve geleceğimizin teminatı olarak görüyoruz. Türk milletinin istikbali, çocuklarımızı bir cevher gibi en iyi şekilde işlememiz ve geliştirmemiz ile daha da parlak olacaktır. İçinden geçtiğimiz bu dönüşüm sürecinde çocuklarımızı geleceğe bugünden hazırlamamız her zamankinden daha da büyük önem taşımaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, şahsım ve Konfederasyonumuz adına, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize saygı ve minnetlerimi sunuyorum.

Diliyorum ki, bayramımızı sağlıkla ve yüzyüze şenliklerle kutlayacağımız zamanlara en kısa sürede erişiriz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız tüm çocuklarımız ve ulusumuz için kutlu olsun.”