Ortak Yarınlar Ödül Programı İçin Oylama Süreci Başladı

 

- Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'nun (TİSK) kurumsal sosyal sorumluluk alanında geliştirilen projeleri ödüllendirmek ve iyi uygulamaları yaygınlaştırmak amacıyla düzenlediği Ortak Yarınlar Ödül Programı’nda projelerin jüri değerlendirmesi ve halk oylaması süreci 24 Kasım’da başlıyor.

- Ülkemizin yarınlarına değer katan Programın ana teması bu sene “Cumhuriyet’in 100. Yılında Çalışma Hayatı”.

TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı’nın (TİSK Mikrocerrahi Vakfı) desteğiyle yürütülen Ortak Yarınlar’da oylama süreci https://www.ortakyarinlar.com/  web sitesi üzerinden 28 Kasım 2023 Salı akşama kadar devam edecek.

TİSK’ten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“TİSK olarak, ülkemizde kurumsal sosyal sorumluluk bilinciyle geliştirilen iyi uygulamaların yaygınlaştırılmasını çok değerli buluyoruz. Bu yıl bizim için ayrı bir önem taşıyor. Programımızın ana temasını Cumhuriyetimizin 100.Yılında Çalışma Hayatı olarak belirledik.

Cumhuriyetimizin asırlık kazanımları ile ülkemizin yarınlarını tüm kurum ve kuruluşlar Birlikte Mümkün kılmayı hedefliyoruz.

Bu hedef doğrultusunda yürüttüğümüz Ortak Yarınlar’da bu sene kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, şirketler, eğitim kurumları, vakıf ve dernekler vb. tüm kurum ve kuruluşlardan olmak üzere birbirinden değerli 200 proje başvurusu aldık. Yapılan teknik jüri değerlendirmesi sonucunda 43 proje finale kaldı.

Bu kıymetli projeleri 24 Kasım itibariyle, gönüllülük esasıyla bizimle olan iş, sanat, basın ve akademi dünyasından değerli jüri üyelerimiz ve halk değerlendirecek. Jüri ve halk oylaması 28 Kasım’a kadar devam edecek. “

  • Projeler 7 farklı kategoride değerlendirilecek.

Finalist projeler Birlikte Mümkün, Çeşitlilik ve Kapsayıcılık, Dijitalleşme, Yeşil Dönüşüm, İşimizin Yarını, Afet Sonrası Dayanışma ve İş Sağlığı ve Güvenliği Özel Ödülü olmak üzere 7 farklı kategoride değerlendirilecek.

Tüm değerlendirme süreci sonrasında, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına adım atarken, Ortak Yarınlar’da sosyal sorumluluğa gönül vererek projeler geliştiren ve Cumhuriyetimizin asırlık kazanımları ile ülkemizi daha güçlü yarınlara taşıyan kurumlar, 1 Aralık’ta gerçekleşecek törende ödülleri ile buluşacak.